İşini Aşk’la yapan Getss Takı yılın en trend markası oldu

İşini Aşk’la yapan Getss Takı yılın en trend markası oldu

Banu Noyan ve Ata Çağlayan’ın düzenlediği, Özge Ulusoy ve Serkan Tan’ın sunuculuğunu üstlendiği Best of Year Awards - Yılın En’leri Ödülleri, İstanbul Lazzoni otelde sahiplerini buldu. Ünlülerin akın ettiği gecede, hem ünlüler hemde markalar ödül yağmuruna tutuldu.

Bir hayalle bu yola çıktık mottosuyla çıkış yapan Getss Takı Markası, kuruluşunun ilk yılında ödülle taçlandırılarak geceye damga vurdu. Getss Markası Kurusucu Ahmet BALABAN’ın sahneye koşarak girmesi salonda büyük bir enerji oluşturdu. Ödülünü Özge Ulusoy’dan Alan Sn. BALABAN; “Biz İşimizi AŞK İle Yapıyoruz“ dedi. 38 yıldır takı sektörünün içinde olan Getss takı, birçok ünlülerle iş yapmış olmasının yanında diğer müşterilerininde istek ve görüşlerini ön planda tutmayı hedefleri arasına almayı başarmıştır. Getss Marka Kurucusu olan Ahmet BALABAN “Dünyanın En Başarılı Takı Firması” olacaklarını söylemiştir. 1982 yılından itibaren sektörde imalatçı ve toptancı olmanın verdiği tecrübe ile yola çıkan Getss Markası, Kurucusu Ahmet BALABAN’ın enerjisi ile online mağazaya taşındı. Getss Takı Online’da gösterdiği başarılar ile ilk yılında ödüle kavuştu. Rakiplerine göre en fazla ürün çeşidini tek bir kanalda müşterilerine sunan Getss Takı, En Trend Modelleri Online Satış Mağazaları’nda satma konusunda oldukça ısrarlı. Getss Kurusucu Sn. BALABAN; “Piercing Türkiye’de ilk moda olduğunda milyonlarca Piercing sattık. Trend ürünlerin haberini ilk bizden alabilirsiniz” dedi.

Ödül törenin devamında ise; Yaz aylarında beynindeki kitle nedeniyle ameliyat olan ve tedavisi devam eden Nur YERLİTAŞ “Onur Ödülü” Aldı. Ünlü Modacı ödül törenine gelmeden önce dişinin kırıldığını belirterek ödül gecesine katılan konuklardan özür diledi.

ahmet-balaban.jpg

Yılın söz yazarı ödülünü alan Deniz Seki Ödülünü başına koydu. Sn. SEKİ; “Çok zor günleri geride bıraktım görmediğim ve yaşamadığım kalmadı işte bu nedenle ödülümü başımın üstüne koyuyorum” dedi.

BEST of YEAR AWARDS 2020 Yılı En’leri gecesinde ödül alan diğer isimler ise; Yılın Şef’i Danilo ZANNA, En Başarılı Biyografi Filmi Mustafa USLU “NAİM-CEP HERKÜLÜ”, En iyi proje albümü Behzat GERÇEKER, En iyi yazar ve oyuncu Ali POYRAZOĞLU, En Uzun soluklu televizyon dizisi ARKA SOKAKLAR ve Yılın dikkat çeken sosyal sorumluluk video klibi Tuğba ÖZAY oldu.

Kaynak: İşini Aşk'la yapan Getss takı yılık en trend markası oldu!

Etiketler: ödül, trend, başarı, marka
Şubat 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR