Tarzınıza Uygun Gümüş Takı Seçimi

Tarzınıza Uygun Gümüş Takı Seçimi

Tarzınıza Uygun Gümüş Takı Seçimi

Takı, kadınların günlük ve özel hayatlarında kıyafetlerinin tamamlayıcısı olarak kullandıkları önemli aksesuarlardır. Kadınların vazgeçilmez aksesuarı olan takılar, bilezik, kolye, küpe, yüzük, halhal ve bileklik gibi çeşitlilik gösterirken; kullanıldığı materyale göre de farklılıklar gösterir.

Peki bu kadar çeşitliliğin arası da sizin tarzınıza uygun takı çeşidi hangisi?

Bu sorunun cevabı birçoğunuz için “gümüş takılar” olabilir. Gümüş takılar, altın, çelik, bujiteri ve doğal taşlardan yapılan takılar arasından sıyrılarak zarifliği ve şıklığı ile kadınların beğenisini kazanan en önemli takı çeşitleridir.

Hemen hemen her kadının gardrobunda yerini almayı başaran gümüş takıların bu kadar popüler olmasındaki en büyük etken ise, her kıyafet ile rahatlıkla kombin edilebilir olması ve diğer materyallerden yapılan takılara göre daha fazla çeşitliliğe sahip olmasıdır.

Peki kıyafete uygun gümüş takı seçimi nasıl yapılmalıdır? Birbirinden şık modeller arasından kıyafetlerinize ve tarzınıza en uygun modeli seçmek tamamen kişinin zevki ile alakalı özel bir durumdur.

Bu yazı dizimizde takı seçiminizi kolaylaştıracağınızı düşündüğümüz birkaç detayı sizlerle paylaşmak istedik.

Vücudunuzu tanıyın: Takı seçimi dikkat gerektiren önemli bir konudur. Takı seçiminize karar verirken öncelikle vücudunuzu tanımalısınız. Bu aşamadan sonra ise o gün giyeceğiniz kıyafetiniz ile kullanacağınız takının uyum analizini yapmanız gerekir.

Boyunuzun uzunluğundan, kilonuza, saç kesiminizden saçınızı toplama ve tarama şeklinize kadar her detay takı seçiminizde önemli etkenlerdir. Ayrıca seçeceğiniz gümüş takıların, gün boyu rahatlıkla kullanabileceğiniz formda olmasına dikkat etmenizde yarar vardır.

Bulunacağınız ortama ve giyeceğiniz kıyafete göre gümüş takı seçimi: Tarzınıza uygun gümüş takı seçiminde önemli detaylardan biri de nasıl bir ortama ve davete gideceğinize dikkat etmenizdir.

Katılacağınız toplantı özel bir mekanda mı yoksa samimi bir ortamda mı? Bir iş görüşmesine mi gidiyorsunuz? Yoksa arkadaşlarınızla kahve içmeye mi?

Bir iş toplantısı için klasik bir kıyafet giydiyseniz, zarif, sade ve minimal bir hayalet kolye tercih edebilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir sohbet ortamında bulunacaksanız daha spor veya isim yazılabilir modelleri tercih edebilirsiniz.

Tarzınızı yansıtacak figürleri tercih edin: Gümüş takıları daha özel ve anlamlı kılan parçalar, takıyı şıklaştıran gümüş figürlerdir. Kalp, sonsuzluk, yıldız, mitolojik, anne-çocuk, çiçek, böcek, hayvan, nazar boncuğu figürlü gümüş takılar arasından tarzınıza uygun olanı tercih etmelisiniz.

İrili ufaklı gümüş figürler ya da semboller, el işçiliği yüksek olan gümüş takıların görselliğini daha fazla arttırmak için kullanılmaktadır. Üzerindeki sembollere göre tercih edeceğiniz her gümüş takı, aslında sizin tarzınızı yansıtan önemli bir detaydır. Gümüş takılarda kullanılan minicik semboller için takının şık, spor, klasik ya da sevimli görünmesini sağlayan küçük ama aslında kocaman detaylar diyebiliriz.

Yukarıda stilinizi yansıtmanıza yardımcı olmak için tarzınıza uygun nasıl takı seçimi yapmanız gerektiğine değindik.

Bulunduğunuz ortama ve giydiğiniz kıyafetinize uygun olarak tercih edeceğiniz her takının önemli bir başrol oyuncusu olduğunu unutmayın!

Etiketler: gümüş takı çeşitleri, gümüş takı seçimi, gümüş takının özellikleri, tarzınıza uygun gümüş takı seçimi,
Mayıs 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR