14 Şubat Sevgililer Günü Anlamı Ve İdeal Takı Seçimi Nasıl Yapılır ?

14 Şubat Sevgililer Günü Anlamı Ve İdeal Takı Seçimi Nasıl Yapılır ?

Tabi 14 şubat sevgililer gününün olmazsa olmazı.. Sevdiğinizi mutlu edecek bir hediyedir.

PEKİ SEVDİĞİNİZ KİŞİ İÇİN DOĞRU HEDİYE SEÇİMİ NASIL OLMALIDIR? 

Sevdiğiniz kişiye alacağınız hediye tamamen ona özel ve şık olması herkesin tercihidir.

14 Şubat sevgililer gününde alınabilecek en zarif hediyelerin başında ise takılar gelir. En şık takılar için Getss Mağazasına göz atabilirsiniz.

DOĞRU TAKI SEÇİMİ NASIL OLMALIDIR ? 

Doğru takı seçimi kişinin üzerinde nasıl duracağından tutun kişisel özel ilgi alanlarına kadar uzanan büyük bir konudur. Kişiye özel takı seçimi yüz şekli tiplerinden başlar. Alacağınız takının kişinin yüz şekline uyumlu olup olmaması çok önemlidir. Bazı kişilerde yüz şeklinden dolayı takı ön plana çıkarken bazı kişilerde ise tam tersi durum olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken maddelerin başında boyun uzunluğu , el ,parmak uzunluğu ve kalınlığı , kişinin boyu en önemli etkenlerdir. 

Kişinin parmaklarının uzun ya da kalın olması küçük takılar için uygun olmayabilir çünkü o tip bir yapıya sahipseniz eğer parmağınıza takacağınız orta boy veya büyük boy bir yüzük çok şık duracaktır. Eğer küçük el yapısı ve ince parmaklara sahipseniz takacağınız zarif ve küçük takılar sizi daha şık gösterecektir.

Boyun  uzunluğu bu etkenler içerisinde en önemliler maddesinde yer alır. Kişinin boyun uzunluğu takacağı küpe veya kolye için negatif bir durum yaratabilir. Bu yüzden uzunluk önemlidir. Boynunuz uzunsa eğer takcağınız uzun ve daha orta , büyük boy küpeler sizin için daha şık olacaktır fakat kısa uzunlukta bir boyuna sahip kişiler için ise bu durum tam tersidir.

Tabi bu etkenlerin yanı sıra partnerinizin beğendiği şeyler ve ilgi alanları da ön planda olacaktır.

Eğer yüz şekli hakkında bilgi almak istiyorsanız "yüz şeklinize uygun küpe seçimi nasıl yapılır ?" adlı makalemize de göz atabilirsiniz. 

 

Etiketler: 14 şubat, sevgililer günü, kişiye özel takı seçimi, sevgililer günü önemi, anlamı, takı, getss
Ocak 22, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR